2018. december 21., péntek

Misztikus beszélgetések

2018.12.21. 8óra 30perc.

Szentlélek: Drága Gyermekem, köszönöm imáidat!
Uram! Köszönöm, hogy minden baj és nehézség nélkül hazaérkeztünk a reptérről. Áldott légy Istenem!
Szentlélek: Évikém! A Szeretet Lelke szól hozzád. Lelked békés és túlcsordul az örömtől. A hajnali szentmisében Erzsébet és Mária találkozásáról hallhattatok, a találkozás öröméről.
Ma, amikor a karácsonyi készülődés örömében vagytok, ti is egy találkozásra készültök. Jézusotok jön, hogy az emberekkel találkozzék. Ő 2000 éve testben jött, hogy elhozza a világosságot. A Szentháromság akaratából jött a Földre. Az Atya, Aki kigondolta, a Fiú, Aki elfogadta és Én, a Szentlélek, Aki beteljesítette, mert Szűz Mária Szeplőtelen Testét beárnyékozva beteljesítettem a teremtés csodáját.
A mai ember a természetfelettire, a misztikusra éhes.Könyveitekben, filmjeitekben a " földön kívüliekkel" keresitek a kapcsolatot, és mindenféle fantasztikus, sci fi történetekben. Ha hitben járna az emberiség, a legfantasztikusabb, a legmisztikusabb, a legcsodálatosabb " földönkívüli" élményben lenne része. Ha belegondoltok, csillag, a legfényesebb csillag feltűnése jelezte Megváltótok születését. Angyalok hada látogatta meg, és adta hírül a pásztoroknak a kis Jézus megszületését. A Szeretet szállt alá, a "legföldönkívülibb" akarat, hogy bemutassa számotokra az örök élet valóságát.
Hát kell ennél misztikusabb, izgalmasabb dolog?!
Jézus egész élete, csodái, Mennybe menetele, mind természetfeletti. A Szentírás tele van "földönkívüli" eseményekkel. Ezt keressétek, ezt olvassátok!
És itt vagyok Én, a harmadik isteni személy, Aki láthatatlanul, csendben munkálkodom. Pünkösdkor ellenben láthatóan, megrendítően és csodálatos módon, lángnyelvek formájában mutattam be isteni erőmet.
Azóta is minden emberben munkálkodom, aki hisz, aki elfogadja és befogadja Jézust, és aki hisz a Szentháromságban.
A találkozásról beszéltem neked az imént. Még hátra van egy nagy találkozás, ami a Mennyei Atya irgalmából és kegyelméből fakad. Szentlelkem hatalmas kiáradása, amely a lelketek megvilágosítására, a lelkiismeretetek felébresztésére adatik. Hatalmas, természetfeletti csoda lesz ez. Ezt senki sem tagadhatja majd le, mert minden 7 éven felüli gyermek, minden férfi és minden nő át fogja élni. Így is fogalmazhatnék, Isten " bemutatkozik" a világnak. Annak a világnak, amely Istent teljesen elfelejtette. Gyökeresen meg fog változni a világ, mert gyökeresen meg fognak változni az emberek is.Ez most az Én időm, a Szentlélek kiáradásának az ideje.
Készüljetek fel rá, mert a második Pünkösd közel. Mennyei Atyátok parancsára várok csak. Szívetekbe térek és meglátogatom ezzel a tűzzel a Földet.

Most pedig megáldalak a tisztaság és az erő kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

2018. december 17., hétfő

Misztikus beszélgetések

2018.12.17.23 óra Imák után.
Drága kicsi Évám! Köszönöm imáidat!
Uram! Tehetetlen értetlenséggel, végtelen szomorúsággal szemlélem a magyar emberek viselkedését, agresszivitását amit ebben az adventi időben az utcán, a parlamentben csinálnak. Gyomrom összeszorul és az emberi reflexek már-már eluralkodnak rajtam, amikor a belső hang arra ösztökél, imádkozz!Imádkozz értük!
Mi lesz ennek a vége?
Jézus: Gyermekem! Az időzítés nem véletlen. Az adventi idő csendes készülődését, a várakozás örömét akarja elvenni tőletek ellenségem. A várakozástól, a karácsonyi készülődés bensőséges hangulatától, a Szent Család és megszületésem ünnepének örömétől akar megfosztani benneteket. Országotok derekasan helytáll a külső ellenséggel szemben, ezért belülről támadja nemzeteteket. A sátán és démonai felheccelik, felizgatják a tömeget, a sátán összes negatív megnyilvánulása látható az emberek viselkedésén. A rendbontás. a lázítás,a harag, a düh, az irigység, a vádaskodás, a testi-lelki terror, a fenyegetőzés, a félelemkeltés, a hazugság, a nyugtalanság, és még sorolhatnám.Ezek mind ott vannak az utcán tüntető és az ellenzék soraiban ülő gyermekeim szívében. Ezek a gyermekeim hogyan készülnek megszületésem ünnepére, a Szent Karácsonyra?
Szent Édesanyám és Én Jézusotok is szomorúan szemléljük ezeket a lázadásokat.
Nektek keresztény gyermekeimnek, engesztelőimnek a legfontosabb feladatotok, az IMA! IMA a közösségekben, IMA otthon a rejtekben. A böjt és az áldozathozatalok! Minden kis áldozatot, minden imát, minden felajánlást kegyelemmé alakítok. Az erőszak ellen a szelídség, a szeretetlenség ellen a szeretet a legnagyobb fegyver. Ezért, IMÁDKOZZATOK! IMÁDKOZZATOK! IMÁDKOZZATOK! Elsősorban a rózsafűzért!
Kérjétek Szent Mihály arkangyalt az Angyalok Fejedelmét, hogy védelmezzen egyénileg benneteket és óvja hazátokat.
Szent Angyalaim, Harcos Angyalaimmal kivont karddal állnak mellettetek. Kérjétek papjaitokat tartsanak Szentségimádásokat. Ebben hatalmas erő van. Az oltárra kitett Oltáriszentség a templomon kívül is hatalmas erőt képvisel. Pap-fiaimnak fel kell ismerniük, hogy az Egyháznak most feladata a keresztény kormány munkáját imaháttérrel segíteni.
A keresztények, az engesztelők széthúzását most a közös imában kell összekapcsolni hazátokért. Most már a széthúzásnak nincs helye, mert az ellenség minden rést figyel és a legkisebb repedésben is támad.
Uram! A Szent Koronát elakarták távolítani a parlamentből
Jézus: Gyermekem! Ellenségem tudja, hogy a Szent Korona hatalom. Szent István királyotok Édesanyámnak adta országotokat. Ő lett országotok királynője. A királynőt korona illeti meg. Ez a Korona pedig a Mennyei Korona hű mása. Ezt a Koronát legerősebb Angyalaim védik, ezt az ellenség nem kaparinthatja meg.
Ima: Istenem! Add nekünk azt a kegyelmet, hogy hathatós imáink által a karácsony békés, meghitt, boldog legyen, és olyan örömmel ujjongjunk megszületésednek, mint egykor az Angyalok és a pásztorok. Ámen.
Jézus: Úgy legyen gyermekem!
Most megáldalak a szelídség és az alázat kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus bátor harcosa

A liberális klérus szerint Jézus "menekült" volt, nem hisznek a csecsemő narratívában

Damian Thompson brit újságíró december 14-én a következő bejegyzést publikálta Twitteren:

"Tudom, hogy ez cinikus, de mindig érdekes karácsonykor a liberális klérust nézni, akik nem hisznek a csecsemő narratívában és azt mondják, hogy a Szent Család menekültekből állt".

Rengeteg szemináriumban és egyházi intézményben azt tanítják, hogy Krisztus csecsemő narratíváját, ami Máté és Lukács evangéliumában szerepelnek, az evangéliumok szerzői találták ki.

A csecsemő narratíva tartalmazza Krisztus názáreti fogantatását, betlehemi születését, menekülését Egyiptomba, visszatérését Názáretbe és megjelenését a templomban.

https://gloria.tv/article/bb1K9cJiMKEv6FtzQbvb8V2H9



Szent József angyali jelenésből tudja meg, hogy Mária gyermeke a Szentlélektől van.
Jézus Krisztus születése így történt: Anyja, Mária, jegyese volt Józsefnek. Mielőtt azonban egybekeltek volna, kitűnt, hogy Mária gyermeket fogant méhében a Szentlélektől. A férje, József igaz ember volt, nem akarta őt megszégyeníteni, ezért úgy határozott, hogy titokban bocsátja el. Míg ezen töprengett, megjelent neki álmában az Úr angyala, és így szólt: „József, Dávid fia, ne félj attól, hogy feleségül vedd Máriát, mert a benne fogant élet a Szentlélektől van. Fia születik majd, akit Jézusnak nevezel, mert ő váltja meg népét bűneitől.” Mindez pedig azért történt, hogy beteljesedjék, amit az Úr a próféta által mondott: Íme, a Szűz gyermeket fogan és fiút szül, és az Emmánuel nevet adják neki, ami azt jelenti: „Velünk az Isten.” Amikor József felébredt álmából, úgy cselekedett, amint az Úr angyala parancsolta neki.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 1,18-24″

2018. december 16., vasárnap

Bulvárhír vagy karácsonyi csoda?

nativity-scene-1893228_1920-1000x563
Így egy héttel karácsony előtt az ember óhatatlanul belebotlik az ünneppel kapcsolatos, kevésbé felemelő hírekbe.
Itt Magyarországon leginkább azért szomorkodnak a megszólalók, mert az ünnep eredeti jelentését beárnyékolják az emberekre ilyenkor rázúduló feladathegyek, az extra kiadások, a tülekedés, a túlzott költekezés. A tengerentúlon vagy Európa szekulárisabb országaiban pedig azért búslakodnak, mert a karácsony immár egy politikailag nem korrekt eseménynek számít, amit kimondani sem illik egy toleranciában jól képzett állampolgárnak.
Magyarországon ez a tendencia talán azért sem érezhető még, mert a szocializmus alatt megszokottá vált „kellemes ünnepeket” a kötelező orosz nyelvtanulással együtt szívesen cseréltük másra, illetve nem a karácsony elleni támadásként, hanem inkább régi berögzött szokásként tekintünk erre a köszöntésre.
Megmondom őszintén, hogy vegyes érzelmekkel fogadom az ilyen híreket.
Tegnap például arról olvastam, hogy egy skóciai bevásárlóközpont betiltotta a betlehemeket, mire két fiatal keresztény Józsefnek és Máriának öltözve, amolyan élő betlehemként sétált be a vásárlók közé, akik leplezetlen örömmel fogadták a látvány, mire a bevásárlóközpont feloldotta a tilalmat. Sajnos az ilyen hírek nemcsak az Egyesült Államokban, de a brit szigeteken is elég gyakoriak karácsony táján, amin azonban megakadt a szemem a hírt olvasva, hogy John Mallon, a József szerepét alakító fiatal, igazi karácsonyi csodának nevezte a döntést.
És léptek akcióba a vegyes érzelmek. Tényleg ott tartunk, hogy egy üzleti vállalkozás karácsonyi dekorációja jelenti a csodát? Vagy esetleg én látom a helyzetet farizeusként és inkább nekem is örülöm kellene, amiért nincs minden elveszve, és egy betlehem is képes csodára? Végtére is, ha minden ment volna a szokásos kerékvágásban és a bevásárlóközpont leporolja és kiállítja a raktárból előszedett összeállítást, lehet, hogy a vásárlók ügyet sem vetettek volna rá, így viszont eszükbe juttatták, hogy mit is ünneplünk ilyenkor, illetve, hogy a vallás szabad gyakorlását nem vehetik készpénznek.
Miközben tudom, hogy a más vallásúak üldözése nem Istentől való, azt is tudom, hogy amikor a hitet nem adják ingyen, amikor hitünk megvallása az állásunkba vagy akár az életünkbe is kerülhet, a hit, emberi jog helyett felbecsülhetetlen kinccsé és elveszíthetetlen ajándékká válik.
Szóval vegyes érzelmek ide vagy oda, azt hiszem, hogy az ilyen események felértékelik a mi kincsünket, hiszen „hasonló a mennyek országa a kereskedőhöz is, aki szép gyöngyöket keres. Amikor egy nagyértékű gyöngyre talál, elmegy, eladja mindenét, amije van, és megvásárolja azt.”Máté 13:45 Persze minden más kinccsel ellentétben, ennek a gyöngynek nem az emberek véleménye vagy a kincs keresettsége adja az értékét, mégsem árt tisztában lenni vele.
Lehet, hogy elsőre apró lépésnek, nem pedig csodának tűnik, ez a két fiatal, komfortzónáját bizonyára hátrahagyva, olyasmit tett, ami számukra csodát eredményezett, legyen szó arról, hogy egy bevásárlóközpont hogyan ünnepli a karácsonyt, vagy arról, hogy beszélhettek másokkal Jézus születéséről. Az igazi csodák pedig az ilyen beszélgetésekből születnek.

http://idokjelei.hu/2018/12/bulvarhir-vagy-karacsonyi-csoda/