2012. december 22., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ma különleges áldással árasztalak el benneteket

2012. december 22. szombat, 20:36
Drága szeretett leányom, a Karácsony napja az Én Ajándékom az emberiség számára. Ennek a napnak köszönhetően az örök élet lehetővé vált a halandó ember számára.
Én, Jézus Krisztus, a Világ Üdvözítője, mindnyájatokat szívesen üdvözöllek Királyságomban, Isten gyermekei, melyet Atyám ígért Nekem.
Eljöttem a világba, és csak néhányan ismertek fel Engem. Születésem megváltoztatta a jövőt. Ígéreteimet követőim elfogadták. Tudták, hogy újra eljövök majd, de arról nem volt fogalmuk, hogy mikor. Meghallgatták Tanításaimat, jóllehet sokan közülük nem voltak tanult emberek. Szegények voltak, és egyszerű életet éltek. Mégis ők voltak azok, akik szívesen üdvözöltek Engem.
Ugyanez érvényes most is, amikor a Második Eljövetelemre készítelek fel benneteket. Azok a lelkek nyitják meg majd szívüket a Hívásomra, akiknek egyszerű az Irántam való szeretetük a szívükben. És jelenleg azok válnak Tanítványaimmá, akik közületek alázatos szívűek és tiszta lelkűek. Általatok lesz az is, éppen úgy, mint volt annak idején, amikor a Földön jártam, hogy meghallják a Szavamat, és hinni fognak benne.
Ma ezeket a különleges Kegyelmeket árasztom rátok. Azt szeretném, ha elfogadnátok Védelmem áldását e Keresztes Imahadjárat imáján keresztül, hogy majd üdvözölni tudjatok Engem, a Messiást, amint Új Királyságomat feltárom előtettek.

A Keresztes Imahadjárat 90. imája: Hálaadás a legdicsőségesebb Második Eljöveteledért
Ó, Jézusom, felajánlom Neked dicséretemet és hálaadásomat legdicsőségesebb Második Eljöveteledért.
Te, Üdvözítőm, azért születtél, hogy Örök Életet adjál nekem, és a bűntől megszabadíts Engem.
Felajánlom Neked szeretetemet, köszönetemet és imádásomat, miközben felkészítem lelkemet magasztos Eljöveteledre. Ámen.

Menjetek most, és készüljetek fel. Mert az idő rövid, és sokat kell még tenni annak érdekében, hogy minden lélek megmentésre kerüljön.
Én ezen a különleges napon, Békét, Szeretetet és Örömöt hozok nektek.
Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Imádkozzatok egymásért!

Kedveseim, készüljetek, imádkozzatok egymásért, hogy egészen megnyíljon szívetek Krisztus urunk befogadására! Imádkozzatok egyházközségeitek híveiért, és családtagjaitokért is, hogy készek legyenek befogadni szívükbe Jézus Krisztus születésének szent misztériumát! Felfoghatatlan titkok részeseivé váltok karácsony éjszakáján. Szívetek ajtaját tárjátok egészen nagyra, hogy bevonuljon hozzátok a dicsőség királya. Engedjétek, hogy újjászülessen bennetek Jézus, aki elhozza nektek az örvendező gyermeki lelkületet, és azt akarja, hogy a Szent Szűzzel és Szent Józseffel együtt töltsétek el a karácsony betlehemi éjszakáját.
2011. 12. 22.      Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/imadkozzatok-egymasert

Johann Sebastian Bach: Karácsonyi oratórium


Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Karácsony

Napközben Jézus így szólt hozzám: „Nem is tudod kicsim, hogy milyen boldoggá tesznek Engem hűséges választottaim, amikor meglátogatnak egy szentmisén és kifejezik Előttem örömüket és hálájukat. Az ilyen lelkek nagy vigaszt nyújtanak Nekem. Oly kevés ember van, aki teljesen szívvel és lélekkel van jelen a szentmisén. Mindig örömmel tekintek azokra, akiknél látom azt, hogy mennyire törekszenek a jóra és arra, hogy ne bántsanak meg Engem. Azt kérem tőled és minden engesztelőtől, hogy most különösen imádkozzatok azokért az emberekért is, akik egyáltalán nem tudják, hogy miről szól a karácsony, és miért jöttem el a világra.”
Nagyon vágyakoztam Jézus második eljövetelére, de félelmek is vannak bennem ezzel kapcsolatban. Ekkor Ő azt mondta: „Én minden szentmisén nagy dicsőségben lejövök hozzátok angyalaim kíséretében. Hát nem elég ez nektek? Eljön az idő, amikor eljövetelem minden ember számára nyilvánvaló lesz. Addig is várakozásotok teljen állandó készenlétben, és akkor nem lesz mitől félnetek.”
A kis Jézus, születésének ünnepén, minden családhoz el akar látogatni. Látja, hogy lesznek, akik egyáltalán nem fogadják be Őt és elzavarják. Ezt látva szomorú könnyek között megjegyezte: „Oly sok lehetőség és kegyelem adatik az embereknek, hogy közelebb kerüljenek Hozzám és mégis visszautasítják. Imádkozzatok értük, hogy egyszer rádöbbenhessenek mit jelent az igazi karácsony.” Más családokat is meglátogatott a kis Jézus, ahol örömmel befogadták pedig, nincs semmijük. Ott öröm és béke uralkodott, az ünnepek pedig nagy boldogságban teltek el.
2012. 12. 22, Szombat Mária Magdolna

2012. december 20., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Isten az Atya: A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett

2012. december 20. csütörtök, 19:15
Drága leányom, felszólítom minden gyermekemet, hogy védelmezzék egyszülött Fiam, Jézus Krisztus Nevét, és mutassanak tiszteletet Iránta, ami az emberek között megilleti Őt.
Angyalaim harsognak és örvendeznek Szent Királyságomban az Irgalmasság miatt, mely Fiamon keresztül mindenki számára átadásra kerül.
Ennek a nagy Isteni Ajándéknak az lesz a célja, hogy legyőzze a sötétséget, amely betakarja a világot. Isteni Beavatkozásom által megmenthetem majd gyermekeim nagytöbbségét.
Ez a Karácsony a nagy öröm ideje, mivel ti az Üdvözítő születését ünneplitek, akit én adtam a világnak, és egyben egy fordulópont is az emberi nem történelmében.
Mint a ti Atyátok, megáldalak mindnyájatokat, és mély együttérzéssel nektek ajándékozom az Irgalmasság e nagy Ajándékát. Összegyűjtelek benneteket, mindenkit Teremtésemből, hogy megtisztíthassalak titeket minden kétségtől, minden bűntől, és minden káromlástól Királyságom Törvényei ellen.
A Földnek e nagy megtisztulása egy bizonyos ideig el fog tartani, de az üldöztetés idejét felgyorsítom majd. A korrupt kormányok – akik nem fogadják el Törvényeimet – kezei által okozott szenvedésetek nehéz lesz, de nem fog sokáig tartani.
Időt fogok adni minden ellenségemnek, hogy megnyissák szemüket a Dicsőséges Paradicsom Igazságára, amelyet nagyon várok már, hogy leleplezzek a világnak.
Örvendjetek. Dicsőítsétek Fiamat, mert miatta mutatom be az Új Paradicsomot, hogy az Uralom, amit Neki ígértem majd megvalósuljon.
A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett. Hatalmam minden erejében és dicsőségében bemutatásra kerül, hogy a világ tanúja lehessen.
Én vagyok a Kezdet. Én vagyok a Vég. Új Királyságom, az Új Paradicsom, a régi helyébe kerül. A Földet elhomályosította Ádám és Éva bűne.  Az ember tökéletes teremtettsége tönkre lett téve, amikor a bűn végett vetett a halhatatlanság Ajándékának. Nemsokára mindent helyreállítok majd, amit a Sátán és démonai fertőzésük által beszennyeztek. Ők nem sokáig lesznek a kísértés mesterei. Most el fogom küldeni Fiamat, hogy visszakövetelje azt a Trónt, amely az Ő Számára volt teremtve.
E trónért folytatott harc nagyon heves, de Hatalmam győzni fog, és minden Csoda arra szolgál majd, hogy Családomat biztonságban vigye vissza Fiam Szentséges Isteni Szívébe.
Ti gyermekeim el vagytok veszve, és tele vagytok fájdalommal. Most elküldöm Fiamat, hogy elkezdődjék az a folyamat, mely elvisz benneteket a jogos otthonotokba.
Szeretlek benneteket, legdrágább gyermekeim. Én sohasem hagytalak el benneteket, bár megbocsátható számotokra, ha így gondolnátok.
Most már fel vagytok szólítva. Senki sem lesz kizárva a Mennyország e hirdetéséből.
Imádkozzatok gyermekek, hogy mindenki válaszoljon Fiam Irgalmasságára.
Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

2012. december 16., vasárnap

Antonio Vivaldi. Magnificat, RV 611.

Antonio Vivaldi. 1. Magnificat. Adagio 2. Et exultavit. Allegro 3. Quia respexit. Andante molto 4. Quia fecit. Andante 5. Et misericordia. Andante molto 6. Fecit potentiam. Presto 7. Deposuit potentes. Allegro 8. Esurientes implevit. Allegro 9. Suscepit Israel. Largo 10. Sicut locutus. Andante 11. Gloria. Largo - Allegro Elina Garamca, mezzo-soprano Alisa Kolosova, mezzo-soprano Riccardo Muti, conductor. Munich Herkulessaal, 2011.