2018. december 25., kedd

Boldog Karácsonyt!

„Uram, félek, de szeretnélek megismerni. Nem értek mindent, de köszönöm, hogy szeretsz engem. Köszönöm, hogy velem voltál, még akkor is, amikor nem ismertem fel. Köszönöm, hogy velem vagy, hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen engem, hanem hogy megmentsen engem. „Ma meg szeretném kapni Fiad karácsonyi ajándékát. Arra kérlek, hogy szabadíts meg a múltamtól, a bánatomtól, a hibáimtól, a bűneimtől, a szokásaimtól és a függőségeimtől. Ments meg engem saját magamtól.” „Arra kérlek, hogy ments meg engem a saját céljaidra. Azt szeretném tudni, hogy miért helyeztél engem erre a bolygóra. Be szeretném tölteni azt a feladatot, amire elküldtél engem. Szeretném tanulni azt, hogyan kell szeretni téged, bízni benned és kapcsolatban lenni veled.” „Szükségem van arra, hogy békében legyek veled Istenem, és arra is szükségem van, hogy a Te békességed költözzön az én szívembe. Szükségem van arra, hogy a stresszt elűzd az életemből és szeretettel töltsd meg azt. Segíts nekem, hogy béke teremtő lehessek és segíthessek másoknak is, hogy békességet találjanak veled és másokkal is. A Te nevedben imádkozom. Ámen.”

Hamispróféta középen megvilágítva, a Szent Család oldalt, szerényen.Kit is ünnepelnek ebben a betlehemi istállóban???!!!

2018. december 24., hétfő

Barsi Balázs atya adventi Szentbeszéde

Az utolsó mondatok kb. így szólnak: "Egy víziót látok magam előtt. Európa összeomlik. Látom a Szentostyát, és a kelyhet, benne Krisztus Vérét., az Oltáriszentséget. Hallom a nagyszombati lamentációt." (Ez utóbbi Jeremiás siralmait tartalmazza, amit az Úr Jézusról jövendölt, Aki nagypénteken meghalt a keresztfán.)

Karácsonyi Üdvözlet! Köszönöm!

"Édes Istenem, félek, de meg akarlak ismerni. Nem értem igazán, de köszönöm, hogy szeretsz engem. Köszönöm, hogy velem voltál akkor is, amikor észre sem vettem. Köszönöm, hogy ott voltál értem és nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen, hanem hogy megmentsen. Ma el akarom fogadni a fiad karácsonyi ajándékát. Arra kérlek, hogy ments meg a múltamtól, az elvárásoktól, a hibáimtól, a bűneimtől, a szokásaimtól, a sebeimtől és a korlátaimtól. Ments meg önmagamtól. Arra kérlek, hogy ments meg a te célodhoz. Szeretném tudni, miért teremtettél erre a világra. Be akarom tölteni azt, amire alkottál. Meg akarom tanulni hogy szeresselek és bízzak benned, tudni szeretném hogyan lehet kapcsolatom veled. Békességben szeretnék élni veled Istenem és szükségem van a te békességedre a szívemben. Szeretném, ha megszabadítanál a stressztől és a te szereteteddel töltenél be. Segíts, hogy békéltető lehessek és segíthessek másoknak is békére lelni veled és egymással. A te nevedben imádkozom. Ámen."