2016. december 24., szombat

10 legszebb karácsonyi dal

10 karácsonyi dal az ajándék bontáshoz a fa alá. Dalok: 01. Akitől minden szép - Edda 02. Szentkarácsony éjjel - Zámbó Jimmy 03. Ha hallod a harangok hangját - Delhusa Gjon 04. Az ünnep - Sztevanovity Zorán 05. Legyen ünnep - Demjén Ferenc 06. Ha elmúlik karácsony - Neoton Família 07. Szent Ünnep - Nox 08. Kiskarácsony, nagykarácsony - Omega 09.Kívánj igazi ünnepet - Piramis 10. Gyertyák - V'Moto-Rock

Ezúton szeretnék Istentől Megáldott békés, boldog örömteli Karácsonyi Ünnepeket és új évet kívánni!

Imával és szeretettel: Mária Julianna



"Szeretetből jöttem e világra azért, hogy téged megmentselek.
Nem kérek mást, minthogy nyisd ki előttem szíved ajtaját, hogy a te szívedben újra megszülessek.
Engedd, hogy Én éljek benned, és Én működjek általad.
Hogy hogyan? Megmondom neked: Szeress az Én szeretetemmel mindenkit. Kivétel nélkül. Még az ellenségeidet is.
Egyet sohase feledj: Szeretettel és önzetlen jó cselekedetekkel még a legmegátalkodottabb bűnös is megtéríthető.
Engem láss, Engem imádj szüntelen, és így meg tudod tenni, mert az Én erőmből töltekezel."

JÉZUS

2016. december 23., péntek

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Karácsony 2016


2016.12.23
Kedveseim, Véget ért az ádventi időszak, és lelketeket átjárta a kegyelem. Várjátok, mert nem késlekedik. Készítsétek szíveteket az újszülött gyermek befogadására. Figyeljetek Máriára, a boldog Édesanyára, mert hív benneteket egyszülött Fiának imádására. Készítsetek helyet számára, mert a szív az a hely, ahol felgyullad a szeretet édes tüzének fénye, hogy szétáradjon lelketekben. Csak a csend békés magányában találtok rá Jézusra. Várjátok, és érző szívvel közeledjetek hozzá!
2016.12.24
Kedveseim! Elérkezett Jézus Krisztus születése napja. Látogassátok meg a szentmisén és adjátok át magatokat neki. Jön, és felétek nyújtja kezét, hogy megajándékozzon benneteket. Halljátok meg az angyalok énekét és induljatok útnak, mert várja érkezéseteket. Dicsőítsétek lelketek mélyéből és adjatok hálát neki, amiért közénk jött. Köszönjétek meg a Szűzanyának, hogy „Igent” mondott a Mennyei Atya akaratának. Beteljesedett, amit a próféták régtől megígértek: elérkezett a Megváltó, Jézus Krisztus, a szabadító.
Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/1173-karacsony-2016