2018. december 21., péntek

Misztikus beszélgetések

2018.12.21. 8óra 30perc.

Szentlélek: Drága Gyermekem, köszönöm imáidat!
Uram! Köszönöm, hogy minden baj és nehézség nélkül hazaérkeztünk a reptérről. Áldott légy Istenem!
Szentlélek: Évikém! A Szeretet Lelke szól hozzád. Lelked békés és túlcsordul az örömtől. A hajnali szentmisében Erzsébet és Mária találkozásáról hallhattatok, a találkozás öröméről.
Ma, amikor a karácsonyi készülődés örömében vagytok, ti is egy találkozásra készültök. Jézusotok jön, hogy az emberekkel találkozzék. Ő 2000 éve testben jött, hogy elhozza a világosságot. A Szentháromság akaratából jött a Földre. Az Atya, Aki kigondolta, a Fiú, Aki elfogadta és Én, a Szentlélek, Aki beteljesítette, mert Szűz Mária Szeplőtelen Testét beárnyékozva beteljesítettem a teremtés csodáját.
A mai ember a természetfelettire, a misztikusra éhes.Könyveitekben, filmjeitekben a " földön kívüliekkel" keresitek a kapcsolatot, és mindenféle fantasztikus, sci fi történetekben. Ha hitben járna az emberiség, a legfantasztikusabb, a legmisztikusabb, a legcsodálatosabb " földönkívüli" élményben lenne része. Ha belegondoltok, csillag, a legfényesebb csillag feltűnése jelezte Megváltótok születését. Angyalok hada látogatta meg, és adta hírül a pásztoroknak a kis Jézus megszületését. A Szeretet szállt alá, a "legföldönkívülibb" akarat, hogy bemutassa számotokra az örök élet valóságát.
Hát kell ennél misztikusabb, izgalmasabb dolog?!
Jézus egész élete, csodái, Mennybe menetele, mind természetfeletti. A Szentírás tele van "földönkívüli" eseményekkel. Ezt keressétek, ezt olvassátok!
És itt vagyok Én, a harmadik isteni személy, Aki láthatatlanul, csendben munkálkodom. Pünkösdkor ellenben láthatóan, megrendítően és csodálatos módon, lángnyelvek formájában mutattam be isteni erőmet.
Azóta is minden emberben munkálkodom, aki hisz, aki elfogadja és befogadja Jézust, és aki hisz a Szentháromságban.
A találkozásról beszéltem neked az imént. Még hátra van egy nagy találkozás, ami a Mennyei Atya irgalmából és kegyelméből fakad. Szentlelkem hatalmas kiáradása, amely a lelketek megvilágosítására, a lelkiismeretetek felébresztésére adatik. Hatalmas, természetfeletti csoda lesz ez. Ezt senki sem tagadhatja majd le, mert minden 7 éven felüli gyermek, minden férfi és minden nő át fogja élni. Így is fogalmazhatnék, Isten " bemutatkozik" a világnak. Annak a világnak, amely Istent teljesen elfelejtette. Gyökeresen meg fog változni a világ, mert gyökeresen meg fognak változni az emberek is.Ez most az Én időm, a Szentlélek kiáradásának az ideje.
Készüljetek fel rá, mert a második Pünkösd közel. Mennyei Atyátok parancsára várok csak. Szívetekbe térek és meglátogatom ezzel a tűzzel a Földet.

Most pedig megáldalak a tisztaság és az erő kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése