2010. december 24., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Miért lettem emberré

2010. december 24. péntek; 20:00 – 22:15
Szeretett leányom, köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra. Örömmel beszélgetek veled ezen a különleges ünnepen, Születésem ünnepén. A szeretet, amely betölti Szívemet a gyermekeim által tanúsított hit és odaadás által, nagyon értékes.
Ez az az időszak, amikor Gyermekeim mindenhol a világon, földi életemen elmélkednek. Ez az az időszak számukra, amikor átgondolják annak jelentőségét, hogy mit is jelent Születésem az egész emberiség számára. Születésem miatt van az, hogy az emberiség a megmentését fogja keresni. Az Örök Atya minden Gyermeke iránt érzett szeretete által hozta meg ezt a végső áldozatot. Az, hogy meg kellett néznie egy csecsemő megszületését, nézni őt, ahogy gyermekként felnevelkedik egészen felnőttkoráig, tisztán mutatja az Ő szeretetét és eltökéltségét, hogy megmentse minden gyermekét. Ő oly nagyon szereti minden gyermekét, hogy megkért Engem arra, hogy emberként éljem az életet, tudván, hogy meg fognak alázni és ki fognak gúnyolni Engem. Megengedte, hogy mindez megtörténjen.
Születésem egy jel mindannyiatoknak, hogy Isten, az Örök Atya, olyan nagyon szerette gyermekeit, hogy még ezt a hatalmas áldozatot is meghozta értük. Azáltal, hogy megengedte Nekem, hogy a földre jöhessek, és mindannyiatok között élhessek, Ő megmutatta könyörületét, és azt a vágyát, hogy megmentsen benneteket, ezért hagyta jóvá halálomat. Ha nem küldött volna el Engem, akkor az emberiség nem menekülhetett volna meg.
De mindazok, akik visszautasítanak Engem, még mindig bizonytalanok Isten, az Örök Atya ígéreteinek igazságaival szemben. Még nagy az összezavarodottság.
Mindaz, ami most fontos az emberiség számára, az, hogy megértsék az új Mennyország és az új Föld ígéreteit és valóságát, amely ki van jelölve Isten minden gyermeke számára. Ez a legnagyobb ajándék mind közül, és egyben egy olyan ajándék, amelyet mindannyiatoknak meg kellett volna osztani Vele, amíg a sátán el nem pusztította az egészet, Éva megkísértése által.
Az emberek ma, sok esetben, úgy nézik az Ó és Új Testamentum tanításait, mint a régi meséket. Sokan, még most sem értik meg, hogy a Szentírásban levő tanítások hitelesek voltak, és még most is azok. Mivel sok esetben a lelki világban megtörténtekre utalnak, az emberek nehezen tudják elhinni, hogy ezek (a tanítások) valóban megtörténhettek.  Azért jutottak erre a következtetésre, mert ezek tartalmát a logikus gondolkodás, a földön történtek alapján értékelik. De tévednek.
A földre való eljövetelem, úgy volt eltervezve, mint egy utolsó esély a világ felébresztésére, hogy így mindenki felismerje: Isten mindent megbocsát. Az Én szerepem az volt, hogy megmutassam nektek, tanításaim és Kereszthalálom által, a Mennyországhoz vezető utat.
Karácsonykor emlékezzetek arra, hogy Születésem azért volt, hogy segítsen nektek elkezdeni újraértékelni a Mennyországba vetett hiteteket, amelynek mindannyian jogosan részesei vagytok. Azáltal, hogy emlékeztek az Életemre, egyesülhettek most Velem Atyám Birodalmában, ha megnyitjátok szíveteket, és ha megkértek Engem arra, hogy még egyszer öleljelek át benneteket.
A ti isteni Megváltótok és Igazságos Bírótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése